TestimoniNama: ROSYATI BINTI KEMAT
Penyakit: Osteo-Arthritis/Knee

Komen:

Mulanya sebelum memulakan rawatan lintah ini, saya seorang yang sangat aktif, suka berjalan jauh dan bersukan. Sering juga bermain boling untuk menyertai kejuaraan dan pertandingan di tempat kerja. Pernah satu hari saya tergelincir kerana cuai, kaki saya tersentak, selang beberapa hari sudah berasa sakit di lutut kiri. Saya kerap merasa bisa bisa apabila waktu tidur malam, bergerak ke kiri dan kanan sangat saya takuti kerana sakitnya bukan kepalang, lebih lebih lagi waktu bangun pagi. Bisanya bertambah. Satu hari bila saya memantau laman web, saya terpandang email dan flyer Encik Suhaili dari Leech Miracle. Membaca dan memahami rawatan yang dilakukan dan juga saya menambah pemahaman dengan pemantauan web dari luar negara dan Youtube. Akhirnya saya berasa yakin untuk mencuba (tempoh pantauan 5 bulan). Lalu pada Jun 2011, saya menjalani  rawatan pertama di Leech Miracle. Mulanya saya takut, tapi sifat ramah dan yakin dari staff staff di Leech Miracle. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan selamat. tidak banyak pendarahan dan gatal gatal pun kurang kerana bekalan ubat yang diberikan. Keputusannya, selang beberapa minggu pertama saya sudah dapat merasakan kekurangan bisa bisa di lutut saya. Sewaktu tidur malam dan bangun pagi, saya amat gembira dengan kejadian yang bertukar sekelip mata dan saya masih merasa sedikit kesakitan apabila menaiki tangga tapi saya percaya dengan rawatan seterusnya, insyaAllah tentunya masalah saya akan hilang nanti. Terima kasih Leech Miracle dan staff staff nya terutama Encik Suhaili yang berkongsi informasi berguna mengenai leech treatment.

Terima KasihNama: AZHAR ABDUL AZIZ
Penyakit: ECZEMA

Komen:

Setelah membuat bekam lintah ini, saya rasakan badan terasa ringan dan bertenaga. Lebih membanggakan, penyakit alahan saya (penyakit gatal-gatal) semakin berkurangan dan beransur pulih. Terima kasih Leech Miracle kerana dapat membantu saya dalam menyelesaikan pemasalahan saya.

Terima Kasih
Nama: ZULKIFFLI BIN LEMAN
Penyakit: Resdung, Jerawat & Kulit berminyak

Komen:

Saya mengalami masalah jerawat pada hujung sekolah menengah yang mula naik jerawat batu hidung.Selepas tamat persekolahan jerawat mula naik di seluruh bahagian muka saya dengan teruk sekali.Saya dah mencuba pelbagai jenis rawatan dalaman dan luaran tetapi masih sama.Selepas saya cuba rawatan terapi lintah ini saya rasa jerawat semakin kurang naik dan kepala saya berasa ringan.Insyaallah, saya akan berterusan membuat rawatan ini sehingga ia benar-benar pulih.

Terima KasihNama: Idris b Shakbodin
Penyakit: Jerawat


Komen:


Rawatan yang dijalankan mengurangkan jerawat saya di dahi. Kesan merah pada pipi semakin tidak kelihatan.Nama: Nik Rashidah Wan Hassan
Penyakit: Resdung/ Vertigo


Komen:

I have suffered cluster migrain and accasionally vertigo. This were due to either high blood pressure or low blood pressure.

I have taken paracetamol and voltaren many times to reduce the pain and dizziness. The illness only went away for less than 24hours. After chatting with the owner of Leech Miracle, he suggested to give the leech treatment a try to reduce my illness. After a treatment with 5 leeches, my migraine went away and have no experience of vertigo. Thank you Leech Miracle! Good Service!Nama:  Azwa Ibrahim
Penyakit: Kulat Air di Tapak Kaki


Komen:

April 2010, saya telah menjalani rawatan lintah. Kawan-kawan kenalkan. So kaki saya ada kulat air yang tumbuh berair di tapak kaki. Setelah saya mencuba sekali rawatan, selepas sebulan, kulat air itu kering dan kaki saya pun baik.

Setelah setahun saya membuat rawatan susulan kerana menemani kawan saya membuat rawatan resdung. Ternyata rawatan lintah berkesan pada saya dan kawan-kawan saya.Nama: Nor Zaini bt Hj Zainal Abidin
Penyakit: Resdung


Komen: 


Saya mengalami alahan resdung sejak dari bangku sekolah, lebih kurang 20 tahun lebih. Dah bermacam-macam jenis rawatan yang saya buat, rawatan asap, doktor dan sebagainya. Setiap kali bersin  dan gatal-gatal muka,hidung dan muka saya bengkak. Menyukarkan saya untuk membuat kerja harian. Saya sebenarnya bercadang untuk melakukan operation, tetapi saya ingin mencuba terapi lintah terlebih dahulu.

Awal Januari 2011, saya melakukn rawatan terapi lintah. 2 kali treatment saya dah tak gatal-gatal dan bersin lagi. Saya juga tidak lagi mengambil ubat doktor.Nama: Muhammad Omar Azani b Zamri
Penyakit: Jerawat/ Lutut BengkakKomen:


Saya mengalami masalah jerawat yang amat ketara. Jerawat timbul bagai cendawan pada wajah saya tanpa henti. Ibu saya berusaha membawa saya ke beberapa pusat kecantikan dan rawatan wajah yang agak mahal.

Saya Besyukur kerana seorang rakan ibu saya memberitahu berkaitan rawatan terapi lintah ini. Jerawat saya berkurangan dan kulit muka saya tidak berminyak lagi. Hanya dengan sekali rawatan sahaja, kini wajah saya tidak lagi berjerawat.


Kali kedua saya datang ke sini untuk rawatan ke atas lutut saya yang bengkak akibat bermain bola. Alhamdulillah, sehari selepas rawatan terapi lintah ini, bengkak di lutut surut dan tidak bengkak lagi.

Rawatan terapi lintah ini cukup berkesan.Nama:    Amelia
Penyakit: Migraine

Komen:  

After treatment at Leech Miracle, my migraine getting better. Last time when the migraine attack, i feel very pain and hard to sleep. After treatment, at night very easy to sleep and i feel the headache gone. My neck become flexible and not stiff as before.


Nama:     Wee Bee Choo

Penyakit: Kneecap Problem

Komen:    

Last time my kneecap very stiff and I feel very pain when i walk and climb the staircase. After treatment at leech miracle, i able to bend my knee and feel very light at my kneecap. Now I can bend my knee and i able to walk lightly, my knee not stiff like before. Nama : Mahanim

Penyakit : Resdung

Komen : 

Saya menghidap resdung sejak di bangku sekolah,saya juga alah pada makanan laut dan habuk.
Pelbagai jenis rawatan dan ubat telah saya cuba tetapi tidak mendatangkan kesan.Sehinggalah saya 
terpaksa mencari/mencuba rawatan pembedahan.Saya bernasib baik kerana Leech Miracle dibuka
di Pantai Dalam.Pada mulanya saya hanya bertanya mengenai rawatan lintah ini.Tetapi 
disebabkan tidak tahan dengan kegatalan dimata dan hidung saya memberanikan diri mencuba.
Setelah rawatan yang pertama,saya tidak lagi bersin,mata dan hidung tidak lagi gatal.Saya masih
meneruskan rawatan dengan LEECH MIRACLE


Nama : Siti Nazihah Binti Mohd Jamili

Penyakit : Resdung Dan Jerawat

Komen :

Saya mengalami penyakit resdung dan jerawat sejak berumur 18 tahun lagi.Masalah Jerawat ini semakin serius sejak setahun yang lalu.Banyak produk yang telah saya cuba.tetapi tidak menunjukan kesan dan hasil yang memuaskan.Rakan saya telah mencadangkan untuk mencuba terapi lintah LEECH MIRACLE dan saya menggambil keputusan untuk mencuba pada bulan Ogos 2010,Hasil yang dapat dilihat apabila rakan-rakan mula menegur jerawat yang dahulunya banyak,merah dan besar-besar mula mengecut dan kering,Kini saya telah menjalani terapi untuk kali kedua.Terima kasih LEECH MIRACLE
Nama : Maslinda Bt Hassan

Penyakit : Resdung Dan Jerawat

Komen :


Saya mengalami masalah resdung dan jerawat yang teruk.Setiap pagi hidung saya akan sentiasa berair dan gatal.Bila saya melakukan kerja rumah seperti menyapu sampah,saya mudah bersin.
Semakin hari keadaan ini menjadi semakin serius,saya telah banyak mencuba pelbagai produk kecantikan tetapi keadaan saya tidak banyak berubah.
Satu hari,seorang kawan saya datang bertandang ke rumah dan menegur muka saya yang semakin teruk.Dia mengesorkan saya untuk mencuba rawatan tradisional seperti terapi lintah.
Semasa mencari maklumat lanjut di internet mengenai terapi lintah,saya terjumpa laman web "LEECH MIRACLE"
Pertama kali saya mencuba rawatan ini,Alhamdullilah keadaan resdung saya beransur pulih,Kini saya meneruskan terapi ini untuk menjadi baik sepenuhnya.
Nama : Muhd Mursyid Bin Mohd Aminudeen

Penyakit : Resdung Dan Jerawat

Komen :

Resdung hilang serta merta ,hidung tidak lagi gatal jerawat,merah-merah berkurang di muka.
Nama : Ramizah Nazurah Bt Mansur

Penyakit : Migrain

Komen :

Saya migrain semenjak saya mula bekerja,saya bekerja sebagai consultant sebuah syarikat swasta.
Lebih menyukarkan bila saya perlu mengambil 2 biji panadol setiap hari,sukar bekerja dalam keadaan migrain membuatkan saya terfikir rawatan luar selain ubatan.
Ada rakan menasihatkan saya mengambil rawatan lintah.Setelah mendapatkan rawatan saya lebih selesa dan tidak lagi mengambil ubatan berlebihan.Saya sangat berpuas hati dengan rawatan terapi lintah "LEECH MIRACLE"
Nama : Madzinin Bin Rajim

Penyakit : Kebas Dan Lenguh

Komen :


Saya mengalami kebas dan lengguh-lengguh pada betis dan kaki,Saya telah mencuba pelbagai cara untuk mengubati kebas-kebas ini termasuk berurut,namun keadaan berulang.
Setelah saya mencuba kaedah terapi lintah "LEECH MIRACLE" keadaan kebas dan lengguh saya beransur hilang dan kini saya akan terus mengambil terapi lintah ini pada bahagian yang lain,Terapi lintah "LEECH MIRACLE" ini memang betul-betul berkesan.


Nama : Tajul Ariffin Bin Sirun

Penyakit : Resdung

Komen :

Dulunya saya mengalami kegatalan mata,bersin waktu pagi,Tetapi setelah 2 kali saya membuat terapi lintah "LEECH MIRACLE" ianya telah berkurang gatal dan bersin saya dan selepas ini saya akan mencuba di bahagian anggota lainNama : Muhd Syamir Irwan

Penyakit : Kudis

Komen :

Syamir mengalami penyakit kudis  sejak 7 tahun yang lepas,Selepas saya bawa untuk menjalani rawatan terapi lintah "LEECH MIRACLE"saya berpuas hati keadaan kudisnya yang bertambah baik pulih sepenuhnya.Nama : NorHazilah Manap

Penyakit : Resdung & Jerawat

Komen :


Sebelum saya menjalani rawatan terapi lintah "LEECH MIRACLE".muka saya selalu berjerawat dan kemerah-merahan,tetapi selepas kali pertama menjalani rawatan,perubahan mula nampak dalam masa selepas 4 ke 5 hari rawatan.Jerawat semakin kering dan kemerah-merahan semakin berkurang.Saya tidak ragu-ragu lagi mengesyorkan kepada rakan-rakan dan diri saya untuk membuat rawatan seterusnya.
Nama : Mahyuddin

Penyakit : Sel Mati

Komen :


Sel mati di muka saya sudah lama jadi warna kehitaman,Saya malu kat orang,Bubuh bedak nak cover line.
Sesudah lapan ekor lintah hisap,wajah saya nampak berbeza.muka tak gabai.kulit pun semakin cerah,itu yang buat saya jadi gumbira.


Nama : Mohd Arnuar B Hj.Mohd Idris

Penyakit : Gout

Komen :

Setelah saya mencuba rawatan terapi lintah kali kedua,saya merasakan penyakit gout yang sering berulang didapati telah berkurangan dan saya merasakan rawatan terapi lintah Leech Miracle amat bagus sekali.